Reviews

Naam: John Baas

"Ik heb de skyline achterin in mijn vrachtwagen hangen, ben er super blij mee!"


Naam: Willeke Spijkerman

We zijn erg blij met de skyline!

"We hebben er een ledstrip in gemaakt op batterij met afstandsbediening. Nu is hij nog mooier als het donker is."


Naam: Suzanne en Arno Hofenk

Mijn man en ik dachten allebei hetzelfde toen we dit voorbij zagen komen. "Deze moeten we in huis hebben!"


Naam: Ronnie Voortman

"Tijdens de openingsceremonie van de Special Olympics Twente loop ik daar met de vlag voorop het FBK stadion mee binnen als Deventer sportploeg...en wat ook mooi is, mijn vlag is nu ook in gebruik bij de sportcarroussel."


Naam: Daniëlle de Jonge

Na wat zoeken naar een speciaal huwelijkscadeau voor m'n vriend kwam ik op deze website uit. Ik wilde heel graag een houtsnijwerk laten maken iets zoals die op de pagina met de ringen en trouwdatum erop en dan ipv de skyline en boot een paardensilhouet en een silhouet waarin ons zoontje te herkennen is. Hij is echt supergaaf geworden!


Naam: Carel

Toevallig kwamen we deze skyline op de braderie op de Snipperling tegen, deze was toen nog blank van kleur. Omdat de rest van het interieur bij ons zwart is, vroeg ik of deze ook zwart gemaakt kon worden. Dit was geen enkel probleem en zie hier het resultaat. Prima service!


Naam: Rinaldo de Blok

Wij zijn al een tijdje geleden verhuisd naar Goor maar wilden nog wel iets moois van Deventer in huis hebben en kwamen dit tegen. Het heeft een mooi plekje gekregen boven onze eettafel!


Naam: Elizabeth & Marcel


Naam: Eddo Straalman


Naam: Jolanda Leuvenink

Wij zijn er erg blij mee, doordat het zonlicht op het aluminium schijnt, lijken de lichtjes ook daadwerkelijk te branden.


Naam: Bernadette Tuinenga

Voor de verjaardag van onze zoon wilden we graag de Deventer skyline met led, in overleg met Martstijl kon deze ook met rood en gele led, en zie hier het prachtige resultaat. Nino, blij met zijn cadeau! Met dank aan de goede service van Martstijl.


Naam: Melissa Groot Hulze

Nadat er een klein probleem met het uurwerk was, en deze dezelfde dag nog werd verholpen hangt de klok inmiddels mooi bij ons aan de muur te pronken.


Naam: Danielle Bruggeman van Esseveld


Naam: Maatman

Dit is zo'n gaaf gezicht in onze nieuwe keuken!

 


Naam: Klaassen

Hier hangt de skyline erg mooi aan de muur, echt een toevoeging aan ons interieur!

                          


Naam: Kimberly Gerritsen

Hangt nu al een langere tijd, nadat ik hem toen heb gewonnen met een like & deel actie. Nog steeds erg blij mee met dit mooie kunstwerk.