Martstijl 🤝 Intratuin

Gepubliceerd op 11 juni 2023 om 13:05

Ik neem u even mee naar 11 maart, op een druilerige dag besloten wij met het gezin om even rond te neuzen bij de Intratuin. Omdat ik met mijn uit de hand gelopen hobby nog wat meer bekendheid wilde generen besloot ik om een item van mijzelf mee te nemen en daar achter te laten in de schappen, om te kijken wat het zou doen (met het winkelend publiek).

Een paar dagen later werd er vanuit de Intratuin een bericht gedeeld op de social media kanalen met de oproep wie dit kunstwerk had achter gelaten en of diegene contact met ze wilde opnemen.

En zo gezegd, zo gedaan. Weer een paar dagen later zat ik samen met vestigingsmanager Twan Jongbloets en een bak koffie om de tafel. Hij herkende mij meteen, van de bewakingsbeelden welteverstaan. Na een goed gesprek wilde hij wel een aantal artikelen van mij in zijn winkel verkopen.

Nu een paar maanden later ligt Martstijl met een borrelplank en een gave houten 3D versie van de Deventer skyline in de schappen!

En vanmiddag liep ik met een erg trots gevoel de Intratuin weer uit. En om met een mooi gezegde af te sluiten; Brutalen hebben de halve wereld.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.