Deventer bakvormen

Gepubliceerd op 9 oktober 2023 om 12:30

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, de tweede aflevering van Heel Holland Bakt Kids. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat heeft dit met Martstijl te maken? Nou dan zal ik je vertellen; op een zekere dag werd ik benaderd door een oud teamgenoot die mij vertelde dat zijn dochtjertje samen met haar moeder mee mocht doen met dus het televisieprogramma Heel Holland Bakt Kids. En voor een taartopdracht zochten zij nog bakvormen van gebouwen van Deventer. Aangezien dat deze nog niet bestonden vroeg hij mij of ik dit wellicht kon maken?

 


Omdat ik dit nog nooit eerder had gemaakt, moest ik hiervoor wat research doen omdat het natuurlijk ook met eten in aanraking komt en ook makkelijk af te wassen moet zijn. Na wat informatie te hebben ingewonnen heb ik het samen met een ander bedrijf die gespecialiseerd is in bak en uitsteekvormen, de 5 gebouwen in uitsteekvorm kunnen maken.

 


De rest was aan Mira en haar moeder Ebru om met de vormen een mooie taart te maken en hiermee dus ook Deventer te promoten. Wat mij betreft is hij erg mooi geworden!

Wil je de aflevering terugkijken, klik dan hieronder

https://www.npostart.nl/POW_05676491

 

Heb jij nou ook een leuke vraag of iets wat je graag zou willen laten maken door mij? Laat het me weten, ik denk graag met je mee!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.