Sponsoring Martstijl bij Helios

Gepubliceerd op 28 november 2023 om 19:15

Aan het eind van vorig seizoen werd er aan mij gevraagd of ik wilde meewerken aan het nieuwe tenue van de club waar ik al ruim 30 jaar actief voor ben. De mensen die zich bezig hielden met het ontwerp van het shirt binnen de club waren erg gecharmeerd van de Deventer skyline die al een tijdje in het clubhuis hangt. Deze mocht eigenlijk niet ontbreken op het nieuwe thuis tenue. En zodoende heb ik mijn ontwerp uitgeleend voor dit shirt.

In eerste instantie zou dit nieuwe shirt alleen voor het eerste elftal op zaterdag zijn maar uiteindelijk heeft de club besloten om heel Helios in dit nieuwe shirt te steken. Hierop heb ik besloten om de twee elftallen in de zaal waar ik dit seizoen ook actief ben ook te voorzien van nieuwe tenues met daarop het logo van Martstijl.

Ik ben erg trots op de nieuwe shirts en vind ze zeker goed gelukt, hiermee hoop ik nog meer naamsbekendheid te generen. Met de skyline van Deventer achterop het shirt van Helios en de skyline van Zutphen achterop het shirt van FC Zutphen is het eigenlijk wachten op een Apeldoornse club die ook graag de skyline achterop zou willen, hint hint 😉

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.