Een nieuw jaar met nieuwe producten

Gepubliceerd op 10 januari 2022 om 11:50

Natuurlijk voor iedereen nog de beste wensen voor 2022! Een nieuw jaar met nieuwe producten. Voordat ik het hier verder over ga hebben wil ik jullie eerst meenemen naar het afgelopen jaar. 

 

Het jaar waarin Martstijl.nl officieel een echt bedrijf werd en ik bepaalde verwachtingen had. Verwachtingen die deels waargemaakt zijn maar ook wat teleurstellend is verlopen. Qua orders kom ik uit op zo'n 50+ bestellingen, wat neer komt op ongeveer 4 bestellingen per maand. Iets wat ik wel wat hoger had ingeschat maar aan de andere kant mag ik ook niet klagen als je ziet hoe andere ondernemers moeilijk hun hoofd boven water kunnen houden. Verder zal ik jullie niet vervelen met verdere cijfertjes en getallen maar ik het vooral hebben over de toekomst.

Mijn voornemen is om voor de gehele steden driehoek (Apeldoorn, Deventer en Zutphen) een zo breed assortiment te creëren. En zo dus ook de order aantallen te verdubbelen. Deventer en Zutphen hebben inmiddels al een door mij gecreëerde skyline en nu is het dus de beurt aan Apeldoorn, voor alle Apeldoornsers nog even geduld. 

Terug naar de nieuwe producten; Voor Zutphen heb ik inmiddels een set Zutphen onderzetters en een Waxinelicht houder Zutphen gemaakt. En voor Deventer twee kleine klokken; 

Deventer klok klein linework

Deventer klok klein skywork

Ik ben benieuwd wanneer de eerste de deur uit zullen gaan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.