Wałbrzych

Gepubliceerd op 24 februari 2022 om 19:14

Voor een Poolse collega bij de drukkerij waar ik ook nog werkzaam ben, ben ik gevraagd of ik ook van haar geboortestad Wałbrzych een skyline kon maken.

Maar natuurlijk kan ik dat! Ik heb gevraagd naar een aantal vooraanstaande gebouwen van deze stad en een paar dagen kwam ze met een aantal namen en foto's van gebouwen. En hier ben ik mee aan de slag mee gegaan. Nu hoor ik je denken hoe gaat dat dan in zijn werk? Het is vooral veel foto's bekijken en analyseren via Google. En aan de hand daarvan maak ik een ontwerp van het gebouw en probeer ik deze zo goed mogelijk in detail na te maken in onder andere Indesign en Photoshop. Na meerdere gebouwen af te hebben probeer ik deze in een logische volgorde te plaatsen zodat hier uiteindelijk een skyline ontstaat. Hieronder vind je het resultaat van de stad Wałbrzych.

 

Wil jij nou ook een ontwerp van jouw geboortestad of die van iemand anders, of wil je iets aanpassen aan reeds bestaande ontwerpen? laat het me weten! Dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.