Martstijl is jarig!

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 14:00

Martstijl is jarig! We hebben al een heel jaar lang mooie dingen mogen maken. Waar het allemaal begon met een ontwerp van de Deventer skyline.

(Aller eerste ontwerp van de Deventer skyline)

Maar nu inmiddels verkopen we ook steden zoals Apeldoorn, Zutphen, Arnhem, Leeuwarden en Rotterdam. En er komen er steeds meer bij! Dit komt omdat steeds meer mensen Martstijl beginnen te leren kennen en vooral de producten die gemaakt worden erg gewaardeerd worden. 

Soms zit het wat tegen, dit komt vooral door mijn eigen enthousiastme waarin ik soms wat verder wil dan waar het kan. Ik moet mijzelf daarin wat temperen wat niet altijd makkelijk is, maar als ik dan hoor en zie dat mensen dan echt iets moois aan de muur hebben hangen wat ik gemaakt heb, tsja dat is waar ik het voor doe. Dat mensen zeggen, daar hangt een echte Martstijl 😉.

Ik Ben vooral benieuwd waar we over een jaar staan met Martstijl. Ik heb nog zo veel ideeën en plannen dus ben voorlopig nog niet klaar 😁.

Tot slot laten we dit feestelijke gebeuren niet zomaar voorbij gaan en kunt u als klant gebruik maken van een kortingscode die u kunt gebruiken in de webshop:

Wie nu zijn bestelling plaatst op de website en deze code : “ MARTSTIJL1JAAR “ invoert krijgt 15% korting op zijn gehele bestelling!

 

Let op! Deze actie loopt van 1-3-‘22 t/m 8-3-‘22 !

 

Tot ziens bij Martstijl 🌆

Brengt jouw stad in huis!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.