Braderieën

Gepubliceerd op 18 juli 2022 om 11:10

Één van de leukste dingen om te doen met Martstijl zijn de braderieën. In de vroege morgen je auto inladen met een groot deel van de collectie, om deze vervolgens meestal binnen een half uur weer uit te laden en tactvol te etaleren op de al neergezette marktkraam van de desbetreffende braderie. Niet dat dit nu het leukste er aan is, maar het is de weg er na toe. Het zijn vooral de mensen die complimenten geven over jou zelfgemaakte skylines die het werk leuk maken. Het meerendeel daarvan laat het daar ook overigens bij, maar een klein deel vind het dan toch de moeite waard om iets leuks mee te nemen.

Maar ook de gesprekken bij de kraam, veelal mensen die de vraag hebben over hoe het gemaakt is of mensen die zich vaak verwonderen hoe klein sommige onderdelen zijn. Ik vind zelf het hele sfeertje erom heen wat het hem doet.

Uiteindelijk zijn dit wel de dagen waar ik het vooral van moet hebben, mensen die je visitekaartje meenemen omdat men vaak niet de mogelijkheid heeft om op dat moment iets mee te kunnen nemen en dus naderhand via de website iets bestellen. Het is de "ouderwetse" manier van mond op mond reclame wat ook weer zorgt voor nieuwe opdrachten of bestellingen.

Deze maand sta ik nog op de open dag van Go Ahead Eagles op 31 juli.

En op 28 augustus tijdens de Brocante markt in Zutphen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.